O adevarata epopee este infiintarea unui SRL care sa fie inregistrat ca platitor de TVA inca de la infiintare!

Lucrurile la ONRC au mers ca de obicei – bine si rapid. Asta insemnand depunerea dosarului, verificarea initiala si achitarea taxelor.

Apoi, mergand pe noua procedura in vigoare de la 01.02.2015, am mers la ANAF Sector 6 cu declaratiile 088 si 098. Aici astea s-ar depune la etajul 1, camera E 11. De ce s-ar depune? Pentru ca domnul sef de acolo nu a vrut sa mi le primeasca, pe motiv ca „trebuie in format electronic, cu CD”. Aproape am explodat – n-am calculator si nici internet, ca domnul Monta nu mi-a dat si mie tableta 😉

Cum sa mai zic ca varianta aia e doar un program de asistenta a contribuabilului, care poate nu vrea sa scrie de mana, cu majuscule si usor lizibil?!

Varianta domnului a fost ca mai bine astept eu vreo 2-3 zile, ca pana atunci iese si cif-ul si depun pe urma 010 si 088 si 095 si ce alte zero-uri or mai fi.

Cum sa-i zic ca vreau sa fie platitoare de TVA de la infiintare pe noua si legala procedura(pe care nu o stie inca mai nimeni) si nu ulterior, pe vechea metoda, fara sa-l jignesc?

Continuarea, in episodul urmator! 🙂

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.