Back Menu

Juristul Meu

Romtelecom – apreciez promptitudinea

In urma caderii de tensiune din Crevedia, am avut probleme cu routerul de internet, furnizat de Romtelecom. Nu mai avea curent. Am incercat sa schimb alimentatorul, crezand ca poate doar el a fost ars. Cand am mers sa-l schimb, baiatul de acolo a folosit un aparat de verificare si parea ca alimentatorul corespunde parametrilor. Concluzia a fost ca routerul e ars, atata vreme cat alimentatorul e bun.

Am solicitat ajutorul Romtelecom – aici le-as recomanda sa imbunatateasca modalitatea de contactare a departamentului corespunzator, pentru ca a durat vreo 5 minute pana am vorbit cu un om potrivit. Acesta, foarte amabil si politicos, mi-a spus ca Luni dimineata, intre orele 10 – 12, voi fi vizitat de echipa de interventie, care imi va rezolva problema si inlocui echipamentul defect.

Luni dimineata, la ora 10,25, a sosit un domn de la Romtelecom – Dep. Tehnic, posibil chiar cel care mi-a instalat echipamentele acum cativa ani. Foarte amabil, operativ si eficient, mi-a inlocuit alimentatorul si mi-a aratat cum functioneaza routerul. Dap, alimentatorul ala verificat si testat ok, a fost ars. Nici nu am apucat sa-i ofer omului o cafea, macar, ca a si plecat inapoi spre Targoviste. Asa ca incerc, macar aici, sa-i ofer aprecierea mea sincera si sa-l recomand macar pentru o prima, daca nu o marire de salariu.